“Kur të hapen baret do të festohet fitimi i luftës” : Rama flet edhe për çeljen e shkollave


Kryeminsitri Edi Rama ka zhvilluar sot një bashkëbisedim me qytetarët në Facebook. Teksa u është përgjigjur pyetjeve të qytetarëve, Rama tha se situata në spitale është inkurajuese, pasi janë vetëm 63 pacientë.

Po ashtu Rama i është përgjigjur edhe interesit të qytetarëve për hapjen e bareve. Sipas tij, hapja e bareve do të shënojë edhe kohën për të festuar fitimin e luftës.

“Kur të hapen baret do jetë koha për të festuar fitimin e luftës. Për berberët e kemi thëne që janë mbyllur dhe do marrin pagën që kemi vendosur. Situata në fushën në vijën e zjarrit është inkurajuaese, sot kemi 56 të shtruar në infektiv, prej të cilëve në reaminacion dhe 7 në COVID1, ku 6 prej tyre janë në reaminacion” u shpreh Rama.

Po ashtu Rama tha se është ende herët për të ha[ur shkollat. “Jemi akoma herët për fillimin e shkollë’ u shpreh kryeministri /abcnews.al

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. Thanks for your tips on this blog. One particular thing I wish to say is purchasing electronic products items over the Internet is nothing new. The fact is, in the past decade alone, the marketplace for online electronics has grown substantially. Today, you will discover practically any type of electronic system and product on the Internet, which include cameras along with camcorders to computer pieces and gaming consoles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.