20 heqje patente dhe 230 gjoba për qytetarët, policia: Në hetim furra e bukës që shërbente kafe

Në 24 orët e fundit 20 drejtues mjetesh janë ndëshkuar me heqjen e patentave dhe sekuestrimin e makinave si pasojë e masave të veçanta të veçanta të aktit normativ gjatë kohëzgjatjes së periudhës së infeksionit të shkaktuar nga virusi COVID-19″.

Ndërkohë 230 shtetas në të gjithë Shqipërinë, të cilët u konstatuan nga shërbimet e Policisë duke lëvizur në këmbë apo me biçikleta, pa ndonjë arsye apo emergjencë janë ndëshkuar me masë administrative 10.000 lekë.

Sakaq në të gjithë vendin janë konstatuar 9 njësi tregtie që nuk kanë zbatuar orarin e mbylljes dhe ndaj administratorëve është marrë masa administrative.

Bëhet me dije gjithashtu se në 24 orët e fundit në Tiranë një person është proçeduar penalisht për veprën penale “Mosbindja ndaj urdhrit të punonjësit të policisë së rendit publik”, pasi në kundërshtim me aktin normativ, i ka shërbyer kafe qytetarëve në dyqanin e tij “Furrë Buke Pastiçeri” dhe nuk i është bindur urdhrit të punonjësve të Policisë për mosushtrimin e këtij aktiviteti.

7 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.