Shkodra vater e nxehte e Covid, Prefektura thirrje institucioneve

Duke marre shkas nga 12 rastet pozitiv te shfaqura ne territorin e Bashkise Shkoder, Kryetari KMC i drejtohet te gjithe drejtuesve te institucioneve anetare te KMC, per nje vemendje te shtuar te veprimtarive intensive ne situaten e re qe na eshte krijuar pas daljes pozitiv te dy familjeve ne lagjet Kiras dhe Dobrac.

Kjo situate kerkon nje bashkepunim te te ngushte te strukturave ne te 5 bashkite pasi personat e afert apo te ardhur gjate ketyre diteve kane kontaktuar me personat e infektuar dhe njekohesisht kane shetitur apo bere tregti duke depertuar edhe ne NJA per rreth dhe ne bashkite fqinje.

Ne kete kuader kerkohet vemendje e shtuar per izolimin e rrepte te rasteve, kufizimin e levizjes ne keto zona, gjurmimin e te dyshuarve, dezinfektimin e te gjitha ambienteve dhe ndalimin e kontaktimit te personave te tjere duke i krijuar mundesine e dergimit ne shtepi te ushqimeve por njekohesisht edhe intensifikimin e kontrolleve te sherbimeve tregtare nga i spektoriatet perkatese me qellim parandalimin e perhapjes se virusit covid –19.

Per masat e marra ne kete drejtim kerkohet informacion i perditesuar cdo dy ore nga te gjithe institucionet anetare te KMC.
Ju faleminderit.

23 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.