Emocionuese/ Dy shqiptarët në SHBA bëjnë gjestin e mrekullueshëm për mjekët dhe policët


Bujaria e shqiptarëve nuk shuhet as në situata të vështira. Ky është dhe rasti i dy shqiptarëve Aleksandër Gjoncaj dhe Jetmir Aga. Të dy në shtete të ndryshme të SHBA, kanë marrë iniciativën të ndihmojnë këdo që ka nevojë apo është në vijë të parë në luftën ndaj Koronavirus.

Dy shefat e kuzhinës, njëkohësisht dhe pronarë restorantesh, përmes lidhjes skype për emisionin “Vizioni i Pasdites” rrëfyen se shpërndajnë deri në 1 mijë pako në ditë.

“Tash për tash po përgatisim 1 mijë pako nëpërmjet delivery. Nuk dalim dhe nuk hyn kush në restorant. Pakot vendosen jashtë në një tavolinë. Kemi bërë vija në rrugë që njerëzit të rrijnë një metër larg njëri- tjetrit.

Japin një adresë dhe u shkon ushqimi. Zakonisht spitalet rreth e rrotull ose komisariatet e policisë. Po ndihmojmë dhe shqiptarët që kanë biznese dezinfektimi. Po dezinfektojnë dyert, ashensorët, godina të ndryshme, të ndihmojnë me ndal hapin e virusit” u shpreh Jetmir Aga nga New York.

“Përgatisim në sasi të mëdha. 33 mijë shqiptarë, nga biznesmenë të mëdhenj e të vegjël, jemi bashkuar të ndihmojmë me sa kemi mundësi. Nisma është e madhe” u shpreh Aleksandër Gjoncaj nga Massachusetts.

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.