Te vetem dhe ne varferi. “Me mire te na marre koronavirusi sesa ne kete gjendje”

Fax News ishte sot ne banesen e Musa dhe Lule Beqiri. Çifti i te moshuarve jane te semure dhe te vetmuar ,pa femije dhe familjare dhe per me teper jetojne me qera. Me zerin qe i dridhet i moshuari lutet qe ta marre koronavirusi pasi kjo jete ka veshtiresi te paperballueshme per to.

Ato kerkojne ndihme shtetit i cili sipas tyre i ka harruar teksa fqinjet jane ato qe i ndihmojne me ndonje kafshate buke.

7 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.