Sa është mosha mesatare e viktimave me Covid 19 në Shqipëri, si qendron raporti mes burrave dhe grave, sëmundjet shoqëruese më të shpeshta

Ka shkuar në 13 numri i viktimave nga koronavirusi në vendin tonë, ku vetëm në orët e fundit kanë ndërruar jetë dy persona.

Derimë tani në vendin tonë kanë vdekur si pasojë e Covid 19, dhe sëmundjeve të tjera shoqëruese 5 gra, dhe 8 burra, me mosha dhe gjeografi të ndryshme.

Mosha mesatare e viktimave në vendin tonë është 68.1 vjeç, dhe në pothuajse të gjitha rastet, personat që humbasin jetën kanë pasur dhe sëmundje të tjera shoqëruese, veçanërisht hipertensionin.

Zyrtarisht nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë, është thënë se për dy raste, viktimat kishin shfaqur përmirësime nga koronavirusi, por kishin humbur jetën si pasojë e infarktit në zemër.

Kujtojmë se derimë tani në vendin tonë janë konfirmuar 243 raste pozitive me koronavirus, 52 prej të cilëve janë konfirmuar të shëruar, dhe 13 kanë humbur jetën

MSH njofton se aktualisht, në shërbimin infektiv aktualisht janë 77 të shtruar. 8 prej tyre janë në terapi intensive ndërsa 3 nga këta janë të intubuar. Pjesa tjetër e të shtruarve në pavion janë në gjendje të stabilizuar deri në këto momente.

168 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. The buyer for the mob in Italy s impoverished south wants to declare a falsely low price to reduce the customs duties he must pay because, as he says in a wiretap, it goes to the state priligy dapoxetine s premiere financial destinations, we offer the investment community some of the marketГў

  3. Some are medicines that help people when doctors prescribe. Top 100 Searched Drugs.
    viagra prices cvs
    safe and effective drugs are available. Some are medicines that help people when doctors prescribe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.