Në Itali janë 500 fëmijë të infektuar me koronavirusi COVID-19

Ka shkuar në 500 numri i fëmijëve të infektuar nga koronavirusi në Itali.
Kryetari i shoqatës së mjekëve pediatër, Alberto Villani deklaroi dje se “janë rreth 500 fëmijë pozitiv me COVID19. Kjo shifër, thotë ai, është mjaft e ulët e nuk duhet të preokupohemi.


Gjithashtu për pediatrin italian simptomat e virusit tek fëmijwt janë mjaft të lehta e nuk krijojnë sëmundje e probleme shqetësuese shëndetësore. “E kjo e dhënë, thotë ai. duhet t’i qetësojw si prindërit e gjyshërit.


Një numër i lartë fëmijësh me koronavirus është regjistruar në rajonin e Venetos. Deri më tani rezultojnë 132 fëmijë të infektuar.

Në provincën e Pavias 10 të porsalindur janë infektuar nga virusi e drejtori i repartit të Pediatrisë në spitalin e Pavias, ka informuar se janë shëruar të gjithë e kanë dalë nga spitali.


Lajmi i mirë vjen dhe sot nga Milano, ku një vogëlush një muajsh e gjysëm e pozitiv me COVID 19 është shëruar e ka dalë nga spitali.

4 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. It’s really great. Thank you for providing a quality article. There is something you might be interested in. Do you know safetoto ? If you have more questions, please come to my site and check it out!

Leave a Reply

Your email address will not be published.