Bonusi me mjeket dhe infermieret: Mesazhi nga Spitali i Shkodres zbulon mashtrimin e Rames

Nga Izmira Ulqinaku

Ja si iu del boja dita ditës mashtrimeve të Ramës!

Edi Rama me papërgjegjshmëri totale, stafin mjekësor e lë në mëshirë të fatit pa mjetet e duhura që të përballet me rrezikun e infektimit nga virusi, tani bën selektime në dhënien e shpërblimit.

Ky është një ndër mesazhet nga stafi i Urgjencës Shkodër, ku denoncohet mashtrimi i radhës nga Rama:

Kryeministri premtoi shpërblim për të gjithë vijën e parë sidomos për ne infermieret tani vjen shkresa tek Drejtori jonë që shperblimin do e marrë vetëm individi që do merret me personin e infektum. Kjo asht qesharake, nëse një infermier merret me personin e infektum, ne jemi 6 infermier që punojmë në turn, sa asht mundesia që gjatë 12 orëve që punojmë bashkë të mos jemi të rrezikum edhe të infektum?!
Kjo asht rrena dhe mashtrimi i radhës i Kryeministrit dhe i Ministres tonë të famshme!”

L'immagine può contenere: il seguente testo "pershendetje deputete mfal per shqetsimin un jam infermier pran repartit te urgjences shkoder dhe doja te denoncoja nje nder skandalet e fundit ne spitalin tone dhe ne shendetsin ne total ne shqiperi sidomos ne spitalet rajonale ne rrethe.kryeministri jon premtoj shperblim per te gjith vijen par sidomos per ne infermieret tani vjen shkresa tek drejtori jon qe shperblimin do e marrin vetem individi qe do merret per personin infektum.kjo asht qesharake"
L'immagine può contenere: testo

22 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 13. I have been looking for articles on these topics for a long time. bitcoincasino I don’t know how grateful you are for posting on this topic. Thank you for the numerous articles on this site, I will subscribe to those links in my bookmarks and visit them often. Have a nice day

Leave a Reply

Your email address will not be published.