Pacienti “zero” / Prefektura e Shkodres sqaron situaten

Informacion i orës 15.00 mbi situatën në Qarkun Shkoder nga Komisioni I Mbrojtjes Civile-Qarku Shkoder

Nga Njësitë Vendore të Kujdesit Shendetsore në të gjitha bashkitë, po ndiqet situata epidemiologjike.

Në lidhje me komunikatën e Ministrisë së Shendetësisë për pacientin “zero” me virus COVID19 Ju sqarojme se pacienti i konfirmuar nga Shkodra rezulton se ka tre jave që është akomoduar me banim në Tiranë .
E gjithë procedura është ndjekur nga strukturat shendetësore Tirane. Ndërkohe janë kontaktuar të afermit e pacientit në Shkoder nga strukturat përkatëse dhe nuk kanë probleme apo simtoma me COVID19.
Me të gjithë këto persona të afërm do të ndiqet protokolli i sigurisë shendetësore.

Në pikën e kalimit kufitarë të Hanit të Hotit, vijojne lëvizjet e lejuara vetem për mjetet e transportit të mallrave. Të gjithe udhëtarët që kalojnë në këte pikë i nënshtrohen kontrolleve për Covid -19.

Ndërkohe vazhdon sensibilizimi i komunitetit nëpërmjet inspektorëve dhe Qendrave Shendetsore për masat parandaluese, gjurmimi dhe vlerësimin e rasteve të dyshuar për të gjithë personat që kanë hyrë nga vendet e infektuara por edhe për ato që i shfaqin siç është rasti i një shtetasi 47 vjecar nga qyteti i Shkodres, të cilit i është marrë mostra dhe është dërguar në Institutin e Shendetit Publik në Tiranë së bashku me një moster tjetër për të cilin presim pergjigje.

Ndërkohe vazhdojne masat për zbatimin e udhëzimeve të Ministrisë së Shendetsisë. Gjatë ditës së sotme është vënë re se kemi një rritje të ndergjegjësimit të komunitetit në zbatimin të rregullave të distancimit në tregjet e marketeve, dyqanet e bukës dhe farmacitë. Nga Inspektoriatet shendetësore kanë vijuar kontrollet në 11 markete, 6 furra buke, 8 farmaci, ku është konstatuar se zbatoheshin të gjitha rregullat e higjenës dhe të sigurisë, njëkohësisht në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Shkoder, janë kontaktuar 3 persona të cilët kane ardhur nga Durrësi, për të respektuar rregullat e vetkarantinimit.

Nga bashkia Shkoder janë marrë masa për dezinfektimin e tregjeve gjatë këtyre ditëve.

Meqënëse shumë familje i janë drejtuar kësaj bashkie për ndihmë me ushqime, kryesisht nga komuniteti rom dhe egjiptian, perveç ndihmës që i është dhëna nga kjo bashi, Komisioni i Mbrojtjes Civile, ka vlerësuar kërkesat e bashkisë Shkoder dhe i janë dërguar për vlerësim dhe mbështetje organet përkatëse të Ministrive përkatëse.

Nga Bashkitë e tjera deri në mesdite janë mbeshtetur me ndihma ushqimore, rreth 86 familje në nevoje në Bashkinë Vau Dejës dhe rreth 50 familje në Bashkinë Puke.

Nga strukturat e DVP në bashkëpunim me ato të ushtrisë, FNSh, policisë bashkiake vazhdojnë sherbimet e sforcuara për ndjekjen e zbatimin e urdhëra për ndalim qarkullimi pas orës 13.00 në të gjithë territorin e Qarkut.

435 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 12. Comprehensive side effect and adverse reaction information. Prescription Drug Information, Interactions & Side. https://amoxicillins.com/ amoxicillin 200 mg tablet
  Prescription Drug Information, Interactions & Side. Everything what you want to know about pills.

 13. As I am looking at your writing, majorsite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

 14. drug information and news for professionals and consumers. Comprehensive side effect and adverse reaction information.
  tadalafil 100mg
  Best and news about drug. Some are medicines that help people when doctors prescribe.

 15. i have learn several just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting Aspectmontage makes it easy as can be and affordable for you to upgrade your windows, doors, roofing, showers or baths“오피뷰”’m really impressed with your writing skills and also indow replacement Boston In addition to installing abode improvement products that compel your serene,

 16. earch our drug database. Long-Term Effects.

  https://clomidc.fun/ how can i get clomid without insurance
  Definitive journal of drugs and therapeutics. Everything what you want to know about pills.

1 Trackback / Pingback

 1. 2overwhelm

Leave a Reply

Your email address will not be published.