Dyndje njerëzish në markete dhe farmaci, Rama merr vendimin ekstrem: Do ruhen nga ushtria


Duke parë që sot një numër shumë i madh qytetarësh u dyndën në rrugë në oraret e parashikuara për lejimin e lëvizjes, kryeministri Rama njofton se ka marrë vendimin që marketet dhe farmacitë të ruhen me ushtri dhe polici, në mënyrë që të respektohen distancat mes njerëzve.

Gjatë paradites së sotme në Tiranë, dhe qytete të tjera të vendit u panë radhë të shumta njerëzish, shpeshherë të patolerueshme dhe të pajustifikuara.

Postimi i Ramës

POLICIA DHE USHTRIA JANË ANGAZHUAR SOT NË SIGURIMIN E RADHAVE E TË DISTANCAVE NË HYRJE E BRENDA PIKAVE TË SHËRBIMEVE USHQIMORE DHE FARMACEUTIKE!

JU PËRGJËROHEM TË GJITHËVE TË MBAJNË RADHËN SI NJERËZ TË RREZIKUAR NGA BOMBAT E PADUKSHME QË SJELLIN VDEKJE, VUAJTJE, ZGJATJE TË PAFUNDME TË KËSAJ LUFTE

BASHKËNGJITUR SHEMBUJ SE SI E LUFTON BOTA ARMIKUN KUR SHKON PËR TË BLERË USHQIME E ILAÇE, MADJE EDHE PARA DYQANIT NË ARMËVE APO NË SHTËPINË E ZOTIT RRINË NË RADHË E NË DISTANCË!


20 Comments

 1. Ӏ purchased а few coiins tо gеt starteԁ.

  Havе been playing for агound two weekѕ and am up tо about a billiоn coins.
  I play conservative ѡhich seems to bе ԝorking.
  Fun machines!!! Update: Ӏ’ve learned hoѡ to
  pkay vеry cautiously. If you’re too aggressive, you’ll forfeit your coins quiсkly.
  Ꮃhile һaving fun, Ӏ’ve had to buy coins several tіmes.
  I c᧐nsider tһіѕ to be one of thee most reliable casinos οn tһe market Іt’s amazing!

  Loving tһeѕe arena plᥙѕ once more Ƭhiѕ is a ɡreat app!
  Excellent payoffs and lots օf fun!! !

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. molly drug meaning urban dictionary,
 2. how to join illuminati

Leave a Reply

Your email address will not be published.