Nese gjate dites se Enjte qytetaret shkodrane thyen cdo rregull dhe qindra i’u drejtuan pikave turistike te Shirokes dhe Zogajve si dhe pedonales se Molos nga dita e sotme do te perballen me forcen e ligjit

Pas Prefektit Cesk Millja, eshte deputetja socialiste Senida Mesi e cila paralajmeroi qytetaret se nga dita e sotme e ne vazhdim do te perballen me policine