Hiqni rrobat që keni veshur, sapo arrini në shtëpi, mjeku shqiptar në SHBA Bëhuni aktiv dhe brenda banesës

Është shumë e vështirë, për ta dalluar.Coronavirus, si viruse të tjera, krijojnë temperaturë të lartë, kollitje, konhesion dhe rrjedhje hunde, mundet të krijojnë simptoma nga stomaku etj. Prandaj është shumë e vështirë për ta dalluar coronavirus nga influenza ose gripi. Simptomat më të rëndësishme janë temperaturë e lartë dhe kollitje sepse ato janë simptomat që gjenden më shpesh te personat e infektuar nga coronavirus. deklaron ai.

Këshilla për bashkëkombasit në Shqipëri? Të vazhdoni që të rrini aktiv, që të qarkullojë gjaku. Duhet të jeni aktiv edhe brenda shtëpisë.Hani dietë të balancuar zarzavate dhe fruta. Vazhdoni lani duart shpesh, rekomadoj që të përdoni ujë dhe sapun. Dizinfektoni ato gjërat që prekni më shpesh nga njerëzit. Evitoni ambintet që ka shumë njerëz, nëvend të ngushta. Rrini larg ambineteve publike. u shpreh Ademi.

KORONAVIRUSJ DHE FAKTET: Pyetje dhe pergjigje nga Dr. Mario Ademaj, vetem me fakte. Shperndajeni qe te mire-informojme publikun dhe ti mbrojme kunder informacionit fallco!

Posted by Mario Ademaj on Sunday, March 15, 2020

19 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.