Koronavirusi/ Bllokohet qarkullimi ne Piken e Muriqanit

Policia Kufitare njofton të gjithë qytetarët që duan të kalojnë në drejtim të Malit të Zi, se sipas njoftimit të palës malazeze, duke filluar nga ky moment (ora 21 00 e datës, 13.03.2020) deri në një urdhër të dytë, do të bllokohet lëvizja e shtetasve dhe mjeteve që duan të hyjnë apo të dalin nëpërmjet Pikave të Kalimit Kufitar në Muriqan dhe Vermosh, për arsye të COVID19.

Kurse në PKK Hani i Hotit do të vazhdojë lëvizja, si në hyrje dhe në dalje, si për shtetasit edhe për mjetet.

Policia Kufitare kërkon mirëkuptimin e qytetarëve që të anullojnë lëvizjet e planifikuara dhe ata që ndodhen duke lëvizur në drejtim të këtyre pikave të kthehen mbrapa, pasi nuk do lejohen të kalojnë.

658 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. Your dues underwrite our political and regulatory advocacy efforts, food safety training programs, collaborative marketing programs, and engagement with young professionals and students priligy tablets online Lux Fetish Waterproof Vinyl Sheet fits up to a King sized bed now only 15 coupon code BLACK40 Dragon Tail Impact Spanker compare at 40, now only 14

 12. Or will it kill it stromectol vente libre PubMed Ding L, Su Y, Fassl A, Hinohara K, Qiu X, Harper NW, Huh SJ, Bloushtain Qimron N, Jovanović B, Ekram M, Zi X, Hines WC, Alečković M, Gil Del Alcazar C, Caulfield RJ, Bonal DM, Nguyen QD, Merino VF, Choudhury S, Ethington G, Panos L, Grant M, Herlihy W, Au A, Rosson GD, Argani P, Richardson AL, Dillon D, Allred DC, Babski K, Kim EMH, McDonnell CH, Wagner J, Rowberry R, Bobolis K, Kleer CG, Hwang ES, Blum JL, Cristea S, Sicinski P, Fan R, Long HW, Sukumar S, Park SY, Garber JE, Bissell M, Yao J, Polyak K

 13. com 20 E2 AD 90 20Viagra 20Utan 20Recept 20Danmark 20 2050 20Mg 20Of 20Viagra 50 mg of viagra Astronomers know that Perseids will always arrive in late July and August, as the cosmic dust derives from Earth passing through the debris trail from comet Swift Tuttle s 130 year orbit most common side effects of tamoxifen In relation to response to third generation AIs, the patients with p53 overexpressed tumors had a lower RR 21

 14. To determine the effectiveness and safety of the levonorgestrel intrauterine system LNG IUS in pre and postmenopausal women taking adjuvant tamoxifen following breast cancer for the outcomes of endometrial and uterine pathology including abnormal vaginal bleeding or spotting, and secondary breast cancer events zithromax mail singapore In particular, these concern proline analogues, bulky sidechains, CО± disubstituted derivatives for example, aminoisobutyric acid, Aib, and cyclo amino acids, a simple derivative being amino cyclopropylcarboxylic acid

 15. สล็อต ทดลอง เล่น ฟรี ทดสอบเล่น เกมสล็อต คาสิโนออนไลน์ฟรี ไม่เสียค่าใช้จ่าย ไม่ต้องฝากเงิน ไม่ต้องลงทะเบียนเป็นสมาชิก pg ก็สามารถเข้าทดลองเล่นได้ อัพเดทใหม่ ปี2021 ลองเลยๆ

1 Trackback / Pingback

 1. 2speaker

Leave a Reply

Your email address will not be published.