Rama i kërkon Bashës të mos dalë në televizor: Maskat e skaduara janë si parfumi

Kryeministri Edi Rama i ka kërkuar kryetarit të opozitës Lulzim Basha që të heqë dorë nga deklaratat dhe denoncimet televizive dhe të bëhet një me qeverinë për të luftuar koronavirusin.

Në një lidhje me studion e OPINION, Rama foli edhe për maskat e skaduara. Sipas tij edhe Spanja e Kanadaja kanë shpërndarë maska të skaduara.

“Nuk është koha për task-forca opozitare, platforma opozitare. Është koha për të qene një. Një opozitë e përgjegjshme, është një opozitë që nuk del në televizor, por shkon në kanalin e duhur, që është komunikimi institucional dhe jep propozimet. Kanadaja dhe Spanja kanë shpërndarë masivisht maskat e skaduara. Është njësoj si skadenca e parfumit, mund të përdoren prapë. Në kohë luftë kërkohë përgjegjshmëri” tha Rama.

14 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.