F k Coronavirus, si po e përballojnë situatën femijet e pasur te instagramit. Shqiptarët më të veçantët

Ata nuk duhet të shqetësohen kur dikush teshtin apo kollitet tren ose aeroplan, pasi ata thjesht marrin avionë privatë dhe jahte.

Dhe aty ku pak fatkeq janë të kufizuar në pallatet e tyre, ata sigurohen që Lamborghini i tyre është në rregull pranë pishinës me ta.

Tair Marassulov nga Rusia ndau një maskë dhe dorezat e tij Louis Vuitton, duke shkruar F coronavirus’.

Ndërkohë Savannah DeLane Morris nga Charleston nuk kishte nevojë të shmangte trenat ose aeroplanët pasi ajo kapi një avion privat dhe shijoi një gllënjkë shampanje mes kaosit.

Dhe pavarësisht se është vetëm 13 vjeç, modeli rus Mark Berman gjithashtu vuri një maskë Louis Vuitton ndërsa ai lëvizi anembanë botës për të vazhduar të përfundonte detyrat e tij të punës.

Ndërkohë blogerja indoneziane Resti Yani nuk kishte nevojë të shqetësohej për llakun anti bakterial pasi ajo fshihte nëpër ajrit e kripura të Mauritius në një varkë private.

Ndërkohë një fëmijë i pasur i Shqipërisë kishte maskë të zezë për të qenë të sigurt për të shmangur mikrobet, duke treguar se paratë ishin e vetmja gjë që ai grumbulloi.

Vialinam, nga Moska, guxoi udhëtimin për në Dubai, ku ajo u trajtua me një kamionçinë Mercedes G për të lëvizur ku të donte.

20 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Also a thing to mention is that an online business administration training is designed for people to be able to well proceed to bachelor degree courses. The Ninety credit education meets the other bachelor college degree requirements when you earn your current associate of arts in BA online, you will have access to the most recent technologies in this particular field. Some reasons why students have to get their associate degree in business is because they can be interested in the field and want to receive the general education necessary ahead of jumping to a bachelor diploma program. Thanks for the tips you provide with your blog. ラ ブ ド ー ル

Leave a Reply

Your email address will not be published.