Qeveria VENDOS / Mbyllim të gjitha lokalet, palestrat, pube dhe çdo ambient të mbyllur që mbledh shumë njerëz

Rama ka vendosur që të mbyllen të gjitha lokalet, palestrat, pubet dhe ambientet e mbyllura që grumbullojë shumë njerëz.

Mos të bëhemi bashkëautor duke u shtrenbuar, përqafuar e duke shkuar në liklae e pube e ambiente të mbyllura, që janë normale në jetën normale. Por jo në kohë lufte. për lëtë do i mbyllim të gjitha disko pube, lokale, paletsra dhe cdo ambnet që mbledh shumë njerëz. më ka rënë mua të bëj dhe policinë dhe të keqin por kjo është gjëja që duhet bërë, edhe pse nuk e doja ta kisha këtë rol.

Është e nevojshme të kufizojmë lëvizjen dhe sot është një luftë për të mbrojtur jetën e cdokujt që është rreth nesh. nuk mund të shkojmë sot në lokla dhe të sjellim korona në shtëpi gjyshes së sëmurë. apo të shkojmë në palestër dhe ta sjellim sëmundjen në shtëpi, bashkëshortes shtatzënë.

kjo luftë nuk do zgjasë me vite, por një minutë zgjat sa një vit, thjehstë këkron vullnet dhe disiplinë. Nga nesër do të çojmë në shtëpi të gjithë administratën që mund të punojë përmes kompjuterit dhe bën punë zyre

21 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.