Qeveria merr vendimin, pushim për prindërit që punojnë në shtet dhe kanë fëmijët në shkolla

Qeveria shqiptare ka vendosur që të lërë pushim njërin nga prindërit që ka fëmijët në sistemin parauniversitar dhe që punon në shtet.

Burime bëjnë me dije se të gjithë prindërit që plotësojnë kushtet e mësipërme do të jenë pushim nga data 10 deri në 23 Mars, data kur janë parashikuar të jenë pushim dhe shkollat. Po ashtu në vendimin e qeverisë thuhej se e njëjta kërkesë do iu shtrohet dhe sipërmarrësve privatë.

Gjatë ditës së djeshme qeveria shqiptare vendosi si masë parandaluese për koronavirusin mbylljen e shkollave, kopshteve dhe çerdheve, si dhe pezullimin e të gjitha aktiviteteve publike, që kanë grumbullim të madh njerëzish.

Shqipëria ka konfirmuar 10 të prekur nga koronavirusi deri më tani, ndërsa janë kryer më shumë se 114 teste ndaj personave të dyshuar.

8 raste kanë pasur kontakte mes tyre, ndërkohë dy raste të tjera janë të veçuar, një 31 vjecar që kishte udhëtuar drejt Milanos, dhe një tjetër i prekur në spitalin e Durrësit.

9 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.