Media Gjermane citon Merkelin 60-70% e njerëzve do të preken nga koronavirusi

Tabloidi i njohur Gjerman BILD shkruan në një artikull se 60-70% e gjermaneëve do të preken nga koronavirusi duke iu referuar një deklarate të bërë nga kancelarja Angela Merkel.

Sipas BILD kur Merkel ia komunikoj këtë deklaratë parlamentit, grupi i deputetëve mbetën të heshtur ndërsa kancelarja mësohet se ka thënë situata varet nga ne.

60 deri në 70 përqind në Gjermani do të infektohen 60 deri në 70 përqind e njerëzve në Gjermani do të infektohen nga virusi korona, tha Kancelarja Merkel menjëherë pas fillimit të mbledhjes së grupit parlamentar. Në grupin parlamentar kishte heshtje, raportojnë pjesëmarrësit. Dhe ajo gjithashtu tha Në Corona ne po përballemi me një sfidë që nuk kemi pasur kurrë më parë. Varet vërtet nga ne. Barra kryesore i takon Jens Spahn. Ai e bën atë vërtet mirë. Ky është gjithashtu një nxitje për të ardhmen e afërt. Sepse kriza natyrisht nuk ka mbaruar ende .

Merkel, e cila ditët e kaluara ishte informuar vazhdimisht nga Ministri i Shëndetësisë Jens Spahn dhe mbi të gjitha nga Ministri i saj i Kancelarisë Helge Braun , një doktorant dhe profesor nderi, kishte theksuar se edhe më shumë ngjarje do të duhej të anulohej për të ngadalësuar përhapjen e virusit. Gjermania padyshim do të vazhdojë të luftojë me virusin për një kohë të gjatë, kështu që tani është e rëndësishme që faza e ngjitjes dhe përhapjes të mos fitojë shpejtësi.

Kjo është mënyra e vetme që mund të merren masa shoqëruese dhe shpresojmë që të bëhen efektive. Ministri i Shëndetësisë Jens Spahn konfirmoi analizën e Kancelarit. 60 deri në 70 përqind e të infektuarve duhet të pritet nëse nuk është e mundur të zhvillohet dhe të përdoret një vaksinë paraprakisht. Spahn, pamja e të cilit përshkruhet nga pjesëmarrësit si i sigurt, i qartë dhe faktik , megjithatë kishte theksuar se 80 përqind e të gjithë personave të infektuar do të kalonin përmes epidemisë me pothuajse asnjë simptomë.

Kursi i sëmundjes është veçanërisht problematik për njerëzit mbi moshën 65 vjeç, të cilët duhet të mendojnë për kursin ndonjëherë të vështirë dhe trajtimin intensiv mjekësor. Sipas Spahn, 28,000 shtretër janë në dispozicion për këtë. Tani është çështje e mbajtjes së sistemit të shëndetit dhe jetës shoqërore të qëndrueshme, tha Spahn.

Megjithatë, ajo nuk tha saktësisht se si mund të dukej kjo. Një shtyrje e kongresit të partisë konsiderohet e mundshme brenda Unionit. Zyrtarisht, aktualisht nuk ka asnjë informacion për këtë.

22 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.