Dua të shoh perëndimin e diellit. Një nga momentet më stimuluese në kohën e epidemisë nga koronavirusi (FOTO)

Një mjek në spitalin Renmin, në qytetin e Wuhan aty ku lindi vdekja, ka nxjerrë për pak çaste në rrugë një paciente 87 vjeçare të infektuar nga koronavirusi.

Ajo dëshironte të shikonte perëndimin e diellit pasi prej një muaji ishte shtruar me urgjencë në pavionin e pneumonisë për shkak të infeksionit dhe nuk e kishte parë për një kohë të gjatë shkëlqimin e mbrëmjes.

Dr. Liu Kai ka punuar në këtë spital për ditë me radhë për të ndihmuar në trajtimin e pacientëve. Ky është ndoshta një nga momentet më të paharrueshme dhe stimuluese në epideminë e koronavirusit.

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.