Bill Clinton rrëfen për herë të parë pse kryente marrëdhënie me Monica Lewinsky

Ish Presidenti amerikan, Bill Clinton, flet për herë të parë për skandalin seksual me ish praktikanten e “Shtëpisë së Bardhë” Monica Lewinsky, në një dokumentar të quajtur “Hillary” që i kushtohet bashkëshortes së tij Hillary Clinton.

Clinton thotë se lidhja e tij me Lewinsky ishte një nga gjërat që bëri për të menaxhuar ankthet e tij.

Bill zbulon se në kohën kur ai u takua me praktikanten brune presioni i punës e bëri të ndihej si një boksier, i cili kishte bërë 30 raunde dhe ai e pa Lewinsky si ‘diçka që do tia heqë mendjen për pak kohë’

Ai i kërkon shpesh falje në dokumentar Lewinsky dhe thotë se u ndje tmerrësisht keq, që jeta e saj ishte përcaktuar nga lidhja e tyre.

Por Bill thotë se në momente të atilla, kur gjërat nuk janë normale, duhet ta përcaktosh normale, duke iu drejtuar ish-praktikantes se duhet të vazhdojë të ecë përpara.

“U shtriva në shtrat dhe ia thashë. U tregova çfarë ndodhi saktësisht, kur ndodhi. Thash se ndihesha shumë keq për këtë. Kemi kaluar shumë gjëra vitet e fundit. I thash se nuk ka justifikim, është e pafalshme ajo që bëra” rrëfen Bill për momentin kur i tregoi bashkëshortes për tradhtinë.

Hillary thotë para kamerave: “Thjesht u shkatërrova. Nuk mund ta besoja. Isha shumë e lënduar personalisht dhe nuk mund ta besoj këtë”.

Skandali desh e çoi në shkarkimin e tij si president në 1998, por i mbijetoi gjyqit të Senatit. Bill tregon se ishte i detyruar që të gënjente para jurisë që investigonte për jetën e tij personale, duke e mohuar tradhtinë. Ata nisën një lidhje në nëntor të 1995 kur Bill ishte 49 vjeç dhe Monica vetëm 22 vjeçe. Lidhja e tyre sipas kësaj të fundit përfundoi në mars të 1997. Ajo ka thënë se kanë kryer vetëm 9 herë marrëdhënie seksuale/ Burimi Daily Mail

16 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.