30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e Pretty Woman dhe ca sekrete që ju kanë shpëtuar

Kjo e kopertinës nuk është veshje me të cilën do shfaqet në film dhe madje as trupi në këtë foto nuk është i Julia Roberts. Është i dublantes së saj.

30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca

Kjo xhaketë oversize e Vivian në fakt është blerë si një kostum maskimi për shfaqje dhe ka kushtuar vetëm 30 dollarë.

30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca

Mjafton një këmishë për t`u dukur bukur.

30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca

Pikat që bënë histori

30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca

Ndoshta ky është fustani më i kopjuar i Vivian

30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca

Dhe pa dyshim kjo është gardëroba më e lakmuar.

30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca
30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca
30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca
30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca
30 vjet nga gardëroba e lakmueshme e ‘Pretty Woman’ dhe ca

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.