Stadiumi i Shkodres nuk u pranua, ja ku perballen Kosove – Rusi


Ndeshjet kualifikuese për “Euro 2021” në konkurrencën e femrave, Kosovë – Rusi, si dhe Rusi – Kosovë zyrtarisht do të luhen në teren neutral.

Për këtë ka pasur reagime të ndryshme së fundmi në vend, por tani ka reaguar edhe Federata e Futbollit të Kosovës, duke sqaruar gjithçka.

Në lidhje me disa raportime se FFK ka vendos të luajë me Rusinë në Gjermani e jo në Prishtinë vetëm pse ruset nuk e njohin Kosovën, FFK ka reaguar duke thënë se këtë gjë e ka vendosur UEFA.

Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se ndeshja kualifikuese për ‘Euro 2021’ në konkurrencën e femrave, Kosovë – Rusi, zhvillohet në Gjermani me vendim të UEFA.

Kjo e fundit për shkaqe të njohura politike ka vendosur që të dyja ndeshjet Kosovë-Rusi të zhvillohen në terren neutral, derisa ka udhëzuar administratën e vet që në çdo short të ardhshëm të garave që i organizon ajo të evitohen përballjet e Kosovës me tri shtete: Serbinë, Bosnje e Hercegovinën dhe Rusinë, deri në një vendim tjetër.

Ndërkohë, të gjitha shtetet e tjera anëtare të UEFA janë të obliguara që ti zhvillojnë ndeshjet me Kosovën dhe t’ia mundësojnë asaj hyrjen në vendin e tyre pa marrë parasysh nëse e kanë njohur apo jo pavarësinë e saj.

FFK ka qenë këmbëngulëse që ndeshja të zhvillohej në Kosovë, por autoritetet e UEFA kanë vendosur ndryshe. FFK ka propozuar si alternativë stadiumin “Loro Boriçi” në Shkodër, por as kjo kërkesë nuk është marrë parasysh nga UEFA dhe përfundimisht është vendosur që ndeshja të zhvillohet në Wiesbaden.

FFK ka kërkuar që opinion i të mos bie pre e lajmeve të rrejshme dhe tendencioze.

23 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 11. I have observed that over the course of building a relationship with real estate homeowners, you’ll be able to get them to understand that, in each and every real estate deal, a fee is paid. In the end, FSBO sellers do not “save” the payment. Rather, they struggle to win the commission by simply doing a good agent’s job. In doing so, they devote their money along with time to carry out, as best they could, the obligations of an broker. Those assignments include exposing the home by marketing, showing the home to all buyers, building a sense of buyer urgency in order to make prompt an offer, organizing home inspections, managing qualification assessments with the financial institution, supervising repairs, and facilitating the closing.

 12. I have noticed that good real estate agents everywhere are Promoting. They are seeing that it’s more than merely placing a poster in the front property. It’s really concerning building relationships with these sellers who someday will become buyers. So, when you give your time and energy to aiding these suppliers go it alone : the “Law connected with Reciprocity” kicks in. Good blog post.

 13. Thanks for your write-up on the travel industry. I’d personally also like to include that if you are one senior contemplating traveling, its absolutely vital that you buy travel cover for senior citizens. When traveling, senior citizens are at greatest risk of having a professional medical emergency. Having the right insurance policy package in your age group can look after your health and give you peace of mind.JJ’s Ducted Gas Heating Repairs and Installation 162 Mitchell Rd, Lilydale VIC 3140 0412 531 821

Leave a Reply

Your email address will not be published.