Pamje prekëse, myslimanë e të krishterë luten së bashku

Një grup besimtarësh myslimanë dhe të krishterë janë mbledhur në parkun Bonython për t’u lutur për shi me shpresë përmirësimin e gjendjes dhe krizës së krijuar nga thatësira dhe zjarret masive në Australi, që kanë shkaktuar dhjetëra viktima deri më tani.

Prifti Patrick McInerney, nga qendra për marrëdhënien mes të krishterëve dhe myslimanëve, u bashkua me besimtarët në lutjet e tyre.

Sot u bashkova me motrat dhe vëllezërit e mi myslimanë në Adelaide në lutjet për shi” tha ai.

Lutjet vijnë një ditë pasi piloti Dick Lang, 78 vjeç dhe djali i tij 43 vjeçar, Clayton, një kirurg, humbën jetën nga zjarret në ishullin Kangaroo, në brigjet e Australisë së Jugut /tvklan.al

483 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 12. i need a loan long term, i need car loan for bad credit. i need an emergency loan now need loan, i need a loan quick bad credit, cash payday loans reviews, cash advances, cash advance online, cash payday loans bad credit. Money management describes economics, payment order. need loan fast need a loan fast loan direct.

1 Trackback / Pingback

 1. 3cloister

Leave a Reply

Your email address will not be published.