Raundi i dytë i aktivitetit rinor në shah “Festivali i shahut Çesk Jubani”.

Përfundoi sot raundi i dytë i aktivitetit rinor në shah Festivali i shahut Çesk Jubani

U shallën fitues për kategorinë femra Iris çapaliku nga shkolla Zemra e Krishtit dhe për kategorinë djem Erjon Vogli shkolla Peter Mahringer. Raundi I tretë fillon ditën e hënë ora 16 00 në qendren rinore Atelie

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.