Meta kthen ligjin e parë pas tubimit

Presidenti Ilir Meta kthen në Kuvend ligjin për ‘statusin e gjyqtarëve dhe prokurorëve’

Në dekret Meta thekson se dispozitat duhet që të rishikohen nga Kuvendi për katër arsye, pasi shkelin parimin e sigurisë juridike, pavarësinë e gjyqësorit, parimin e hierarkisë së normave kushtetuese dhe jurisprudencën e Gjykatës Kushtetuese.

Ky është dekreti i parë në rradhën e dekreteve të Presidentit pas tubimit të 2 marsit.

Në fakt ai e pati paralajmëruar edhe më herët këtë levizje por si duket nuk vonoi shumë dhe sonte në darkë e bëri publik vendimin e tij. Nuk dihet cili do jetë hapi tjetër i Kreut të Shtetit përveç atij të 15 marsit ku ka deklaruar shpërndarjen e parlamentit nëse nuk ka refletim nga qeveria mbi kërkesat e tij e në mbrojtje të Kushtetutës.

4 Mars 2020 Presidenti Meta dekreton kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit nr. 15/2020

82 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 11. read more info https://bookmarking.win/story.php?title=top-10-japanese-sex-dollsfor-men-most-up-to-date-selection#discusshttp://nutshellurl.com/sheahessellund6765http://ztndz.com/submithttps://is.gd/5GtRJBhttps://postheaven.net/lovedoll759/acquire-mini-sex-dolls-on-the-internet-at-sldolls-comhttps://2.gp/a7u7mhttps://www.instapaper.com/p/visechillpvcarcher0https://bookmarks4.men/story.php?title=bring-sex-dolls-residence-and-knowledge-remarkable-delight#discusshttps://thinfi.com/uxqkhttp://edvardsensonne6658.fikket.com/https://minutelowchordson4.over-blog.com/2020/10/present-a-sex-doll-for-your-unwed-colleague.htmlhttps://v.gd/tPyvCHhttps://lessontoday.com/profile/sexdolls893/activity/150648/https://csgrid.org/csg/team_display.php?teamid=603860https://sexdoll473.bravejournal.net/post/2020/09/27/How-To-show-Mini-Sex-Doll-Like-A-professionalhttps://quoras.trade/story.php?title=some-basic-and-vital-circumstances-to-verify-before-buying-a-japoneses-sex-dolls#discusshttps://bookmark4you.win/story.php?title=care-and-maintenance-of-the-sexdoll-org-product#discusshttp://shorl.com/hidrohiprumepohttps://linkagogo.trade/story.php?title=sex-doll-gives-exhilaration-to-your-dull-living#discusshttp://bookmarkstime.com/submithttps://coolpot.stream/story.php?title=love-sex-doll-are-considerably-a-lot-better-than-actual-girlfriends#discusshttps://bookmarks4.men/story.php?title=bring-sex-dolls-residence-and-knowledge-remarkable-delight#discusshttps://gpsites.stream/story.php?title=whats-new-in-sex-doll-news#discusshttp://iatwe.com/members/sexdolls993/activity/109755/https://weheardit.stream/story.php?title=5-indications-that-youll-require-love-dolls-because-your-spouse-during-sex#discusshttps://gpsites.stream/story.php?title=lifestyle-history-of-esdollnumber8217s-clients-managing-12-sex-dolls#discusshttps://linkagogo.trade/story.php?title=sex-doll-gives-exhilaration-to-your-dull-living#discusshttps://bookmarking.stream/story.php?title=buy-some-new-adult-desires-with-real-sex-dolls#discusshttp://bookmarkloves.com/submit

Leave a Reply

Your email address will not be published.