Mbyll gruan në tualet, u frikësua se ajo kishte koronavirus pasi kishte takuar një kinez

Psikoza e koronavirusit nuk ka prekur vetëm Italinë me sulmet në supermarkete dhe vjedhjet e maskave e xheleve disinfektues në spitale, në Lituani ka dhe më keq.

Në vendin baltik, një burrë ka mbyllur bashkëshorten e tij në tualetin e shtëpisë pasi dyshonte se ishte infektuar nga koronavirusi. Kjo pasi gruaja ishte takuar me një kineze që vinte nga Italia. Gruaja ka lajmëruar policinë, dhe vetëm agjentët kanë mundur ta lirojnë.

Para policisë burri u justifikua me faktin se kishte qenë i detyruar të vendoste bashkëshorten e tij në karamtinë për të shmangur përhapjen e virusit.

Pavarësisht çdo gjëje cështja u mbyll paqësisht, gruaja nuk bëri denoncim dhe ai nuk u arrestua. Gruaja më pas kreu testin për koronavirus dhe rezultoi negative.

19 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  10. read more info https://mybookmark.stream/story.php?title=need-for-using-a-sex-doll-for-guys#discusshttps://bookmark4you.win/story.php?title=care-and-maintenance-of-the-sexdoll-org-product#discusshttp://bookmarkstime.com/story7342073/how-you-can-choose-sex-dolls-for-sex-excitementhttps://www.blackplanet.com/lovedolls234/message/22072381https://linkvault.win/story.php?title=sex-doll-to-aid-prolonged-enduring-during-sex#discusshttps://bom.to/uAjlwAehttps://lovedoll183.doodlekit.com/blog/entry/10866199/how-to-show-mini-sex-doll-like-a-professional-https://firsturl.de/O2794r4https://saveyoursite.win/story.php?title=how-to-locate-a-proper-sex-doll-for-yourself#discusshttps://ourdoings.com/n00zk/https://www.liveinternet.ru/users/atkinson_harris/post475043346https://linkagogo.trade/story.php?title=why-would-you-examine-testimonials-before-choosing-love-dolls-online#discusshttps://minutelowchordson4.over-blog.com/2020/10/present-a-sex-doll-for-your-unwed-colleague.htmlhttps://socialbookmarknew.win/story.php?title=introducing-new-mini-sex-doll-and-unique-flat-chested-sex-doll#discusshttps://getpocket.com/@jawtail24http://twitter.com/home?status=http://xurl.es/gj7jxhttp://ryde.jacobbeasley.com/members/sexdoll817/activity/146715/https://lovebookmark.win/story.php?title=add-fireplace-to-your-dull-sex-living-with-silicon-sex-doll#discusshttp://twitter.com/home?status=http://xurl.es/yv1kxhttps://0rz.tw/create?url=https3A2F2Fpaulfrenchvisehip0.webgarden.cz2Frubriky2Fpaulfrenchvisehip0-s-blog2Fan-instant-conversation-with-ahttps://bookmarks4.men/story.php?title=bring-sex-dolls-residence-and-knowledge-remarkable-delight#discusshttps://linkvault.win/story.php?title=the-sex-doll-has-changed-into-a-guynumber8217s-subsequent-sweetheart#discusshttps://bookmarkzones.trade/story.php?title=top7reasonstobuyalife-dimension-sex-dolltoday#discusshttps://pbase.com/topics/lovedoll750/how_to_get_a_fabulous_mini_shttp://tinyurl.com/palzdb67http://shorl.com/hidrohiprumepohttps://getpocket.com/@jawtail24http://shorl.com/nyjetovopruvihttp://www.pearltrees.com/shophipglidercocoa5

Leave a Reply

Your email address will not be published.