Manifestimi/Kryeministria me derë metalike, Presidenca foltore në shesh

Siç kishte njoftuar prej ditësh, Presidenti i vendit Ilir Meta do të organizojë sot në orën 17 00, një manifestim me qëllim mbrojtjen e Kushtetutës, sikurse ai është shprehur.

Në lidhjet e shfaqura deri në këto momente në ekranet televizive, vërehet se foltorja do të jetë e vendosur përpara Presidencës, ku pritet të mbajë fjalën e tij Presidenti Meta, por edhe pjesëmarrës të tjerë, aktivistë, qytetarë, përfaqësues të shoqërisë civile.

Në imazhet e shfaqura në media kemi parë, se në bulevard është vendosur foltorja dhe një tavolinë, ndërsa përgjatë bulevardit janë vendosur disa ekrane dhe një foni.

Sikurse është deklaruar deri tani në media, pritet që Presidenti Meta të nënshkruajë sot edhe një dekret. Ende është e pazbardhur nëse ky dekret ka të bëjë me ligjin për Gjykatën Kushtetuese, apo me një shpërndarje të mundshme të parlamentit sikurse është aluduar.

Nga ana tjetër, Policia e Shtetit parashikon të ketë në terren rreth 1 mijë forca, ndërsa dera kryesore e Kryeministrisë, ne pjeset e xhamit është veshur me një material metalik. Gazetarët raportojnë që ambulanca dhe mjete të tjera ndihmëse janë në zonën ku parashikohet të mbahet manifestimi./ Opinion.al

37 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.