Coronavirusi, në Shkodër rreth 20 mijë maska. Ministrja “harron” të sjellë dezinfektante dhe doreza

Rreth 20 mije maska jane shperndare ne Shkoder. Ministria e shendetesise ka urdheruar operatorin e sherbimit shendetesor per te pajisur qendrat shendetesore dhe personelin ne poliklinike si dhe ne piken kufitare muriqan.

Masat e marra nga ana e ministrise se shendetesise jane vetem sa per sy e faqe. Maskat kirurgjikale jane 1 perdorimshme dhe nuk mund te mbahen me shume se 8 ore. Kjo ben qe sasia e sjelle te jete e pamjaftueshme.

Ndryshe nga deklarata e ministres ne poliklinike dhe qendra shendetesore jane shperndare vetem maskat pasi doreza dhe dezinfektues nuk kane mberritur.

1 milion dollare vetem per maska kirurgjikale! Nese nje virus kaq i rrezikshem si coronavirusi parandalohet vetem me masa te tilla 1 perdorimshme, atehere duhet te themi vendi yne eshte thjesht ne meshire te fatit.

/tv1channel/

37 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.