Thirrja e Metës: Nesër në bulevard sepse Atdheu po përjeton krizën më të rrezikshme

Presidenti Ilir Meta ftoi ti bashkohen manifestimit që do të mbahet nesër në orën 17 00 të gjithë investitorët dhe biznesmenët.

Atdheu po përjeton krizën më të thellë dhe më të rrezikshme për vetë ekzistencën e tij të shkaktuar nga ky sekt që po përdhunon kushtetutën dhe ligjet e këtij vendi si uzurpatorët e dhunuesit më të pashpirt të lirive dhe të drejtave tua themelore ndaj unë ju pres të gjithëve nesër.

Të gjithë përfaqësuesit e sipërmarrjeve të ndershme e bizneseve dhe investitorëve që i është bërë e padurueshme kjo sjellje diskriminuese, poshtëruese e klienteliste e një qeverie e një parlamenti që nuk ekziston më si e tillë

Nesër ju pres në bulevardin “Dëshmorët e kombit” sepse situata këtu ka kaluar çdo kufi, sepse këtu 10 veta tallen me 3 milionë shqiptarë, bëjnë dhe moral në emër të reformës në drejtësi”

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.