7 orë seancë/ U fut me pranga në duar, Henri Çili në gjykatë: Më ndaluat pa prova!


Botuesi dhe pronari i UET, Henri Çili ka mohuar akuzat para gjykatës së Përmetit ku mesditën e sotme u fut me pranga në duar pas arrestimit për gjashtë akuza.

Gazetarja e Report Tv Xhensila Kodra raporton se Çili është shprehur para gjyqtarit Dritan Hasani se “Arrestimi im është pa prova”

Botuesi Henri Çili është mbrojtur nga avokati Andi Duraj. Mbrojtja e Çilit në gjykatë ka zgjatur vetëm 35 minuta.


2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Buy Albino Penis Envy Mushrooms For sale Canada
  2. make money on apps

Leave a Reply

Your email address will not be published.