Papa Françesku me koronavirus? Vatikani hedh poshtë spekulimet: Ka një ftohje të lehtë, shtyu disa takime

apa Françesku ditën e djeshme anuloi të gjitha takimet e planifikuara për në Romë, për shkak se kishte pësuar një “sëmundje të lehtë” Menjëherë pas këtij lajmi u dyshua se Papa mund të ishte infektuar nga koronavirusi pas takimi të së mërkurës në shesh me qytetarët të cilët nuk hezitoi ti përqafonte edhe pse ishin me maska në fytyrë.

Por ditën e sotme Drejtori i Sallës vatikanase të Shtypit ka njoftuar për të bërë të qartë se që nga e enjtja Papa preferon të rrijë në mjediset e Domos Sanctae Marthae, për shkak të një “ftohjeje të lehtë”

“Sot paradite Ati i Shenjtë, pasi kremtoi Meshën, vijoi, në Shën Martë, takimet e planifikuara, me përjashtim të audiencës me anëtarët e Grupit Ndërkombëtar të Bioetikës dhe pjesëmarrësit në Kapitullin e Përgjithshëm të Legjionarëve të Krishtit dhe të Asambleve të Përgjithshme të Rregulltareve dhe Laikëve të Regnum Christi” ka thënë drejtori i Sallës vatikanase të Shtypit, Matteo Bruni.

23 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 13. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.