“Hero në Itali” i riu shqiptar ndihmon çdo ditë të moshuarit në hotelin e izoluar

Italia fqinje, shteti ku jetojnë e punojnë më shumë se gjysmë milioni shqiptarë, koronavirusi është përhapur me ritme shumë të shpejta dhe ka marrë 17 jetë njerëzish.

Ndërkohë që në këto situata tmerri dhe paniku shfaqen shumë histori solidariteti, sëfundmi është një i ri shqiptar që ka prekur jo pak me gjestin e tij.

Në rajonin verior të Liguria, Albi Albino një kamarier në hotelin Bel Sit, në Alassio, që u fut në karantinë për shkak se u infektua nga një kliente 72 vjeçare që ishte koronavirus, po qëndron çdo ditë në shërbim të moshuarve që janë brenda hotelit.

Solidariteti dhe bujaria e një të riu shqiptar si Albi, ka prekur edhe kreun e Rajonit të Ligurias, Giovanni Toti, i cili përmes një postimi në Facebook ka shkruar për të dhe e ka falenderuar për ndihmën që po jep. Ndër të tjera ai ka shtuar që do të mundohet që shqiptari të marrë edhe nënshtetësinë italaine.

“Ai është Albi Albino, një djalë shqiptar që po ndihmon aty ku ka më shumë nevojë, në hotelin e Alassios. Nga kamarier ka zgjedhur që të bëhet ndihmës dhe mbi të gjitha mik i shumë njerëzve që janë detyruar të qëndrojnë në karantinë, një pikë referimi në këtë moment delikat. Një falenderim i veçantë shkon për këtë djalë që ka treguar forcë, guxim dhe vendosmëri tipike të vendasve. Faleminderit Albi, do të mundohemi që të marrësh shtetësinë italiane që aq shumë e dëshiron. Sepse ti je njëri prej nesh” ka shkruar Giovanni Toti.

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  10. As I am looking at your writing, totosite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

Leave a Reply

Your email address will not be published.