Shënohet rasti i parë me koronavirus në Danimarkë, Norvegji dhe Estoni

Koronavirusi vazhdon të përhapet në të gjithë botën. Danimarka, Norvegjia dhe Estonia janë vendet e fundit që njoftojnë rastet e tyre të para.

Pacienti në Norvegjinë veriore u testua pasi u kthye nga njëra prej zonave të prekura nga koronavirusi në Kinë, sipas Institutit Norvegjez të Shëndetit Publik.

Instituti e konsideron rrezikun e infeksionit nga individi si shumë pak të mundshëm. Personi është vendosur në karantinë në shtëpinë e tij.

CNN Berlingske Media raportoi se një gazetar në një kanal TV në Danimarkë është rasti iparë i konfirmuar në vend. Gjithashtu, Estonia njoftoi gjithashtu rastin e parë të konfirmuar të virusit.

Ministri i Çështjeve Sociale Tanel Kiik tha për Televizionin Eesti (ETV) se personi i infektuar ishte një shtetas i Iranit që erdhi në Estoni të Mërkurën. Pacienti ndodhet në karantinë.

5 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.