I jep fund jetës në banesë 47- vjeçari, dy ditë më parë i mori jetën ish- gruas dhe ish- kunatit

Fatmir Kolecaj i ka dhënë fund jetës pasi vr.a.u ish- bashkëshorten e tij Esmeralda Filopatin si dhe vëllain e saj Vledison Filopati në Kodër- Rrëshen të Mirditës.

Mbrëmjen e 25 shkurtit Kolecaj i bëri pritë Esmeralda Filopatit e cila po kthehej nga puna bashkë me vëllain e saj Vledisonin duke i që.ll.uar me ar.m.ë dhe duke u larguar në drejtim të paditur.

Fatmir Kolecaj dhe Esmeralda Filopati kishin tre fëmijë bashkë por 47- vjeçari e dh.u.nonte gruan derisa në 2017 u dënua me 10 muaj burg për dh.u.në në familje dhe ar.m.ëmbajtje pa leje.

Më pas Esmeralda Filopati kishte urdhër- mbrojtje por shpesh Fatmir Kolecaj e kishte thyer dhe kishin pasur edhe konflikte me njëri- tjetrin.

18 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

 11. read more info https://weheardit.stream/story.php?title=ponder-upon-the-following-factors-when-selecting-sensible-sex-dolls#discusshttps://mybookmark.stream/story.php?title=get-superb-exciting-and-satisfaction-on-bed-with-realistic-sex-dolls#discusshttp://www.pearltrees.com/shophipglidercocoa5http://gliderugandasharkiron6.mystrikingly.com/http://appstunes.com/story.php?title=suggestions-to-prevent-con-even-though-investing-in-a-sex-doll#discusshttps://bookmarking.stream/story.php?title=buy-some-new-adult-desires-with-real-sex-dolls#discusshttps://quoras.trade/story.php?title=some-basic-and-vital-circumstances-to-verify-before-buying-a-japoneses-sex-dolls#discusshttp://www.myeducationalshop.com/members/lovedoll019/activity/163752/https://bookmarkstore.download/story.php?title=standard-tips-of-sex-dolls-for-male-that-you-should-remember#discusshttp://socialnetworkadsinfo.com/submithttps://karstensensaunders458.shutterfly.com/21https://karstensensaunders458.shutterfly.com/21https://zenwriting.net/pvckendoanimekendo8/best-japan-sex-dollsfor-males-latest-selectionhttps://getpocket.com/@jawtail24https://sportbookmark.stream/story.php?title=good-inflatable-dolls-and-rubber-guitar-amp-tpe-dolls#discusshttps://bookmarkzones.trade/story.php?title=history-of-blow-up-dolls-and-silicone-amplifier-tpe-dolls#discusshttps://www.aacc21stcenturycenter.org/members/lovedoll964/activity/787183/https://ourdoings.com/gallaghervillumsen27hpljoh/http://bookmarkstime.com/submithttps://xypid.win/story.php?title=5-causes-you-should-consider-presenting-sex-dolls-in-your-spouse#discusshttps://www.blackplanet.com/lovedolls234/message/22072381https://lovedolls530.werite.net/post/2020/09/27/Be-taught-Precisely-How-We-Made-Mini-Sex-Doll-Final-Monthhttps://gpsites.win/story.php?title=japanese-sex-dolls-have-arrived#discusshttps://weheardit.stream/story.php?title=5-indications-that-youll-require-love-dolls-because-your-spouse-during-sex#discusshttps://mybookmark.stream/story.php?title=get-superb-exciting-and-satisfaction-on-bed-with-realistic-sex-dolls#discusshttp://sqworl.com/moktr5http://bookmarkswing.com/submithttp://gestyy.com/ee2D7Nhttps://writeablog.net/lovedoll593/how-to-turn-your-mini-sex-doll-from-blah-into-fantastic

Leave a Reply

Your email address will not be published.