Në Itali ditën e sotme është shënuar edhe rasti më i fundit i të infektuarit nga Koronavirusi, dhe bëhet fjalë për një fëmijë 4-vjeçare.

E mitura 4-vjeçare që është prekur nga virusi vdekjeprurës është nga zona e Castiglione d’Adda. Një vend shumë afër shpërthimi së virusit, në Lombardi.