Çfarë keqardhje mund të ndjesh për një xhelate ?!

Kreu i ish të përndjekurve politikë, Besim Ndregjoni ka reaguar në lidhje me vde kjen e Nexhmije Hoxhës, gruaja e ish diktatorit Enver Hoxha, e cila ndërroi sot jetë në moshën 99 vjeçare. Në një lidhje telefonike për ‘News24’ Ndregjoni pohoi se sot u largua nga jeta një xhelate e shoqërisë shqiptare, e cila sipas tij ka bërë kr ime që nuk u dënuan nga qeveritë shqiptare paskomuniste.

Mes të tjerash ai theksoi se Nexhmija edhe në librin e saj të fundit që botoi “Përjetime dhe meditime në jetën time politike” ka shfaqur urrejtje për ish të përndjekurit politikë.

“Një ndjesi boshllëku do ta quaja. Që u largua një xhelatë nga shoqëria shqiptare e cila për krimet që bëri, nuk u dënua, por u dënua për kafe. Një maskaradë e qeverive shqiptare paskomuniste që mos të dënonte krimet e saj dhe të bashkëshortit të saj Enver hoxha.

Kur vdes një xhelatë nuk ka ndjesi, por ndihesh shumë i trishtuar kur mbas 30 vitesh pluralizmit politik, 4500 familje kërkojnë eshtrat e njerëzve të tyre dhe kjo klasë politike e papërgjegjshme në vend që ti gjente këto eshtra, i ka lënë këto familjarë në zi.

Çdo gjë do ta pranoja, por sigurisht që Nexhmie Hoxha dhe në vitin e fundit të vde kjes së saj me librin e saj fliste me një urrejtje ndaj të përndjekurve politikë. Ndaj çfarë ndjesie mund të kesh për një xhelate, tha ai.

47 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 12. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 13. read more info https://gpsites.win/story.php?title=japanese-sex-dolls-have-arrived#discusshttps://v.gd/tPyvCHhttps://v.gd/tPyvCHhttp://wernercochran9787.fikket.com/https://bom.to/5o057uVhttp://domain.socialbookmark.online/story.php?title=care-and-maintenance-of-your-sexdoll-com-itemhttp://lyzer.article2seorank.space/story.php?title=add-flames-in-your-boring-sex-life-with-rubber-sex-doll#discusshttp://getsocialpr.com/story6449087/practical-sex-dolls-an-attractive-reward-for-delight-searcherhttps://vetmarafon.ru/members/sexdolls957/activity/844161/http://gatherbookmarks.com/submithttps://getpocket.com/redirect?url=https3A2F2Fkiteweederkittyweeder9.bladejournal.com2Fpost2F20202F102F022FMechanical-Sex-Dolls3A-How-Your-Doll-Brings-You-Pleasure#pingshttp://shorl.com/nyjetovopruvihttp://lyzer.article2seorank.space/story.php?title=add-flames-in-your-boring-sex-life-with-rubber-sex-doll#discusshttps://xypid.win/story.php?title=reasonable-sex-dolls-to-enhance-your-sex-experience-on-sleep#discusshttp://bookmarkstime.com/story7342073/how-you-can-choose-sex-dolls-for-sex-excitementhttp://2learnhow.com/story.php?title=acquire-more-than-your-objectives-with-life-like-sex-dolls#discusshttps://getpocket.com/redirect?url=https3A2F2Fkiteweederkittyweeder9.bladejournal.com2Fpost2F20202F102F022FMechanical-Sex-Dolls3A-How-Your-Doll-Brings-You-Pleasure#pingshttps://sportbookmark.stream/story.php?title=top-ten-misconceptions-about-true-sex-dolls#discusshttps://bookmarkingpage.com/story.php?title=the-5-effective-points-of-sensible-sex-doll-for-men#discusshttp://isarflossfahrten.net/story.php?title=7-effortless-guidelines-show-them-a-love-doll-on-your-spouse-or-lover#discusshttps://socialbookmark.stream/story.php?title=deliver-sex-dolls-home-and-knowledge-unforgettable-delight#discusshttps://www.openlearning.com/u/chorddiggerteamegypt2/blog/UsingAndExploringTheSiliconSpousesWebsitehttps://linkagogo.trade/story.php?title=why-would-you-examine-testimonials-before-choosing-love-dolls-online#discusshttps://georgechickchildweeder7.doodlekit.com/blog/entry/10914861/fulfill-your-lovemaking-craving-with-genuine-sex-dollshttps://getpocket.com/redirect?url=https3A2F2Fvaletinowiki.racing2Fwiki2FUtilizing_And_Exploring_The_Plastic_Wives_Web_sitehttps://pastebin.fun/notbIyX4cBhttps://bookmarkstore.download/story.php?title=standard-tips-of-sex-dolls-for-male-that-you-should-remember#discusshttp://10lance.com/story.php?title=reasons-why-men-are-drawn-to-love-dolls-instead-of-females#discusshttps://is.gd/KL8TBK

Leave a Reply

Your email address will not be published.