30 vite ma solli shpirtin aty ku nuk mban më ! Fjalët e para të burrit pas ngjarjes

Report Tv zbardh detaje të reja nga ngja rja në familje mesditën e sotme në Durrës.

Burime nga policia bëjnë të ditur se autori Ruzhdi Tosuni e ka njoftuar vetë policinë duke u thënë “ejani se kam vr arë gruan”

Pyetjes së policisë së “ku ndodhej” autori i është përgjigjur duke thënë “para dyqanit po ju pres”

Kur ka shkuar policia ai i ka dorëzuar çelësat e qepenit dhe të dyqanit. Teksa e shoqëronin në polici dhe e pyetën se përse e qelloi gruan, autori është shprehur se “ma solli shpirtin aty ku nuk mban më. Kam 30 vjet që e duroj dhe e qell ova.

21 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 11. read more info http://b3.zcubes.com/bloghome.htmhttps://aixindashi.stream/story.php?title=improve-your-sex-life-with-realistic-sex-dolls#discusshttps://saveyoursite.win/story.php?title=how-to-locate-a-proper-sex-doll-for-yourself#discusshttps://ownersonsharkslope0.tumblr.com/post/630735946176970752/your-sex-doll-can-never-refuse-you-or-reject-youhttp://ztndz.com/submithttp://10lance.com/story.php?title=7-exciting-information-about-rubber-love-dolls-edition-2020#discusshttps://0rz.tw/create?url=http3A2F2Fwinterer.ru2Fw2Findex.php3Ftitle3DWhen_You_Want_To_Piquancy_Some_Misconceptionhttps://vetmarafon.ru/members/sexdolls957/activity/844161/http://onlineklubben.dk/site/members/sexdoll715/activity/99533/https://0rz.tw/create?url=http3A2F2Fwinterer.ru2Fw2Findex.php3Ftitle3DWhen_You_Want_To_Piquancy_Some_Misconceptionhttp://2learnhow.com/story.php?title=esdoll-explains-how-to-pick-a-great-sex-doll#discusshttps://georgechickchildweeder7.doodlekit.com/blog/entry/10914861/fulfill-your-lovemaking-craving-with-genuine-sex-dollshttps://sexdoll473.bravejournal.net/post/2020/09/27/How-To-show-Mini-Sex-Doll-Like-A-professionalhttp://hindibookmark.com/submithttps://mensvault.men/story.php?title=suggestions-to-select-a-safe-and-sound-on-the-web-doll-keep-to-prevent-frauds#discusshttp://shorl.com/tygobanahubrihttps://bookmarks4.men/story.php?title=crucial-recommendations-to-recollect-ahead-of-having-sex-which-has-a-sex-doll#discusshttps://www.openlearning.com/u/chorddiggerteamegypt2/blog/UsingAndExploringTheSiliconSpousesWebsitehttps://bookmarkspot.win/story.php?title=sex-dolls-for-gay-men-the-right-young-man-toy#discusshttps://www.blackplanet.com/lovedolls234/message/22072381https://coolpot.stream/story.php?title=love-sex-doll-are-considerably-a-lot-better-than-actual-girlfriends#discusshttps://linkagogo.trade/story.php?title=6-tips-to-purchase-a-high-top-quality-sex-doll-from-good-retailers#discusshttp://twitter.com/home?status=http://xurl.es/oetkchttps://gpsites.win/story.php?title=japanese-sex-dolls-have-arrived#discusshttps://instapages.stream/story.php?title=heinrich-himmler-conceived-sex-dolls-for-soldiers#discusshttps://socialbookmark.stream/story.php?title=utilizing-and-going-through-the-silicon-spouses-web-site#discusshttps://livebookmark.stream/story.php?title=sex-dolls-are-authorized-in-the-usa-and-also-other-nations-around-the-world#discusshttps://v.gd/ubYiKmhttps://bookmarkzones.trade/story.php?title=history-of-blow-up-dolls-and-silicone-amplifier-tpe-dolls#discuss

Leave a Reply

Your email address will not be published.