Matura 2019, gjimnazi “28 Nëntori” Shkodër më i miri në Shqiperi

Gjimnazi “28 nëntori” në Shkodër është shpallur gjimnazi me rezultatet më të larta në vend, në maturën 2019 te. Për titullarët e shkollës, kjo renditje është një motivim për ruajtjen e rezultateve edhe përgjatë këtij viti.
Irsa Dermani është nder ish maturantët ekselent që ky gjimnaz nxori një vit më parë e sot janë studentë në auditoret e degëve dhe universiteteve më të mira në vend e jashtë tij. Irsa vijon studimet në Itali, në degën që dëshiroi, atë të mjekësisë.

Sipas drejtoreshës Bushati, mbi 95% e maturantëve të një viti më parë, tashmë janë studentë, por as renditja dhe as ky fakt nuk i ka kaluar në vetëkënaqësi.

Nga 203 maturantë që gjimnazi “28 nëntori” kishte në vitin që lamë pas, 50 arritën mesatare mbi nëntë, kurse mbi 20 mesatare mbi 9.8!

20 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. สล็อต pg เราออกแบบกราฟิกและเอฟเฟกต์เสียงที่หลากหลาย
  ให้ความสึกตื่นเต้นเป็นพิเศษหากคุณสนใจร่วมลงทะเบียนกับเราที่ thttps://beo777.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.