Stiven Shala , i riu shkodran pergatitet per nje tjeter perfaqesim dinjitoz ne Europe

Stiven Shala i riu nga Shkodra i cili po ecen mjaft mire ne europe duke perfaqesuar te rinjte e shqiperise ne forume te rendesishme dhe me impakt, po pergatitet per nje tjeter hap para .
Ai ka bere te ditur per miqte e tij se po hedh kandidaturen per perfaqesuesin rinor prane bordit drejtues se Zyres Rajonale per Bashkepunim Rinor. Me poshte statusi

Me shumë kënaqësi dua të ndaj me ju kandidaturën time për rolin e përfaqësuesit rinor pranë bordit drejtues të Zyrës Rajonale për Bashkëpunimin Rinor (ZRBR).

ZRBR u krijua në vitin 2016 nga vendet e Ballkanit Perëndimor për të forcuar bashkëpunimin në fushën e rinisë mes vendeve dhe tashmë po ndikon ndjeshëm në rritjen e lëvizshmërisë rajonale pikërisht për të nxitur frymën e bashkëpunimit, mirëkuptimit dhe tolerancës.

Si përfaqësuesi rinor në bordin drejtues do angazhohem maksimalisht për të shtyrë përpara të gjitha qëllimet e Zyrës e për të sjellë një ndikim të prekshëm, gjithëpërfshirës dhe të qëndrueshëm. ZRBR është një mekanizëm me shumë potencial, të cilin do synoj që ta përqëndroj në angazhimin dhe fuqizimin e rinisë shqiptare duke nxitur pjesëmarrjen e qytetarinë aktive të të rinjve, si dhe duke mos lënë pas përshirjen sociale, edukimin cilësor dhe punësimin.

Votimi është i hapur deri në datën 27 Shkurt dhe të gjitha organizatat jofitimprurëse që kanë fokus rininë mund të votojnë.

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  10. I blog quite often and I truly appreciate your content. Your article has really peaked my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information about once a week. I opted in for your RSS feed too.

Leave a Reply

Your email address will not be published.