Shoferi i kontejnerit të bananeve një person nga Mali i Zi


Një nga personat e arrestuar për koka e sekuestruar në Maqedoni është edhe shoferi i trajlerit të kontejnerëve me banane.

Ai është nga Mali i Zi, dhe Report Tv mëson se identiteti i tij është Jovan Kosovic. Ai ka qenë në kamion së bashku me Jetmir Hebibin, gjithashtu i arrestuar.

Bashkë me ta është arrestuar edhe një shqiptaro maqedonas, Rauf Ismani, i cili ishte me një furgon përpara kontejnerëve me banane ku ishte fshehur edhe koka

Pra në total janë arrestuar 4 shqiptaro maqedonas dhe një persona Nga Mali i Zi.


1 Trackback / Pingback

  1. 티비위키

Leave a Reply

Your email address will not be published.