Me dy sanduiçë në duar dhe një çantë me ushqime, Princ Harry fotografohet duke bërë pazar

Largimi i çiftit mbretëror, Princ Harry dhe Meghan Markle mesa duket kanë pasur një sërë disavantazhesh përpos përfitimit të një jete më të pavarur që ata bëjnë tashmë, pa rregullat strikte të Mbretërisë.

Tashmë, teksa çifti jeton në një rezidencë të tyre luksoze në Kanada, duket se po përballen me kufizime të rëndësishme nga ana e Mbretërisë.

Dailymail së fundmi ka publikuar disa foto ku shihet që Princ Harry ka shkuar vetë në një treg ushqimor për të bërë pazarin, pasi është zbuluar se Mbretëresha i ka ndaluar atij dhe Meghan të përdorin markën fitimprurëse “Sussex Royal”

Me drekën në dorë me kapele dhe xhup të zi, Harry shihet që tashmë është përshtatur me jetën normale, pa atë veshjen klasike që mbante më parë në Mbretëri.

Duka 35-vjeçari i Sussex, shihet që ka dy sanduiçe në duar dhe mbante një çantë sportive me plot produkte ushqimore të shtunën, e më pas është parë të shkojë në rezidencën e tij në Vancouver, ku po jeton me Meghan dhe djalin e tyre, Archie.

Çifti ka shpenzuar dhjetëra mijëra paund në një webfaqe të re të Sussex Royal për të plotësuar ushqimin e tyre jashtëzakonisht të njohur në Instagram. Ata gjithashtu kanë kërkuar të regjistrojnë Sussex Royal si një markë globale për një sërë artikujsh dhe aktivitete, duke përfshirë veshmbathje, shkrim, libra dhe materiale mësimore.

Për më tepër, ata kanë ndërmarrë hapa për të ngritur një organizatë të re bamirësie: Sussex Royal, “The Foundation of Duka” dhe Dukesha Sussex. Tani është bërë e qartë se ata do të duhet të ‘ri markojnë’

Burimi: Dailymail

17 Comments

 1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.