Aksident ne Shkoder, demtohet i moshuari

Një i moshuar është aksidentur teksa po ecte me motorcikletë. Aksidenti ka ndodhur në kryqëzimin e ish degës në Shkodër. Nga sa mësohet i moshuari teksa po ecte me motorcikletën e tij, në tenativë për të shpëtuar nga godtja e një tjetër mjeti që po lëvizte në rreth rrotullim ka humbur kontrollin dhe është përplasur në tokë.

Nga përplasja ai ka pësuar dëme në trup dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën në spitalin e Shkodrës. Në vend ngjarje kanë dal forcat e policisë rrugore të cilat kanë nisur hetimin për zbradhjen e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Sipas burimeve policore i moshuari ka pasur skfanden në kokë cka e ka shpëtuar nga ndopnjë goditje fatale, ndërsa nga dëmtimet trupore ka pësuar dëmtime .

18 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  9. I like how well-written and informative your content is. You have actually given us, your readers, brilliant information about PR Marketing and not just filled up your blog with flowery texts like many blogs today do. If you visit my website xrank.cyou I’m sure you can also find something for yourself.

Leave a Reply

Your email address will not be published.