Roland Luçi. Nje shume gjigande si kredi dhe shteti perkates i pranon me falenderime pafund pa pyetur njeher per kushtet e kredive

Une deri me sot as kam pare, as kam degjuar e as kam lexuar se mblidhen disa banka qe te akordojne nje shume gjigande si kredi dhe shteti perkates i pranon menjehere, me perulesi, me falenderime pafund pa pyetur njeher per kushtet e kredive qe sado te buta te jene, se pari duhet pare a jane te domosdoshme dhe sidomos te investueshme efektivisht ne ekonomi qe te vetshlyhen brenda afateve.

Per demet reale te termetit te vleresuara fillimisht nga qeveria me diku 350 miljone, u akorduan po kaq ndihma dhe keto jane te mirepritura.

Po kjo shuma shtese diku 850 miljon euro kredi çfare do ketu te ndertosh me to pallate qe do te shperndahen falas eshte idiotizem, nonsens ekstrem, ato do te mbulohen gjithsesi me ndihmen diku 350 milioneshe te pakthyeshme, keshtu qe ky rast perjashtohe
Me shpresen disi te vaket se ato nuk do te perdoren abuzivisht, mbetet per tu pare se a do te perdoren ndoshta per shlyerjen e borxheve te prapambetura apo diku tjeter. Por sigurisht kur te shihet do te jete vone

2 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.