“Licit i vendosën 100 gr. tritol” trondit gazetari: Ernest Gjokën e morën peng, Cungut iu futën me armë në fushë, kurse Canajt…

Gazetari Senad Nikshiqi zbuloi në emisionin “Proçesi Sportiv” se ish trajneri i Vllaznisë, Kukësit, Flamurtarit etj, Ernest Gjoka është marrë peng për disa orë në vitin 2018, por këtë ngarje ai nuk e ka denoncuar.

Për sa i përket sasisë së eksplozivit të vendosur ditën e djeshme poshtë automjetit të administratorit të Vllaznisë Suad Lici kishte synim të paralajmëronte zyrtarin e klubit shkodran pasi kapsolli ishte vendosur larg eksplozivit C4.

Më tej, gazetari theksoi se edhe ish–trajnerët e tjerë të Vllaznisë Armando Cungu dhe Agim Canaj janë kërcënuar nga element kriminalë brenda në stadiumin “Loro Boriçi” Për trajnerin aktual të Laçit, Nikshiqi tregon se Cungu është kërcënuar me armë në fushë dhe në dhomat e zhveshjes, ndërsa teknikut Agim Canajt i kanë hedhur thonjtë në fyt.
“Kërcënimi me tritol ndaj administratorit Suad Lici / Lici zbriti poshtë shtëpisë së tij dhe pa në orën 08 30 se kishte një sasi eksplozivi poshtë makinës. parë këtë pamje. U konfirmua që ishte C4 dhe peshonte 100 gr, sasi e mjaftueshme do të kishte shkaktuar dëme të mëdha përreth. Kapsolla ka qenë e larguar nga C4. Mendohet se ka qenë mesazh për ta trembur. Është një ngjarje e paralajmëruar. Lici nuk është përballur për herë të parë. Gjatë kohë q merrej me biznes, nuk ka patur probleme. Këto probleme lidhen me sportin. Kur ka nisur si administrator, merrte mesazhe me forma të ndryshme. I kanë shkuar dhe poshtë shtëpisë me armë. Shkodra normalisht është e trembur.

Kërcënimet ndaj ish trajnerëve të Vllaznisë Armando Cungut i kanë hyrë në fushë me armë dhe dhomat e zhveshjes. Gjokën e kanë marrë peng për disa orë, por nuk ka bërë denoncim. I fundit është Agim Canajt, I kanë vënë thonjtë në fyt. Ka ndërhyrje të elementëve kriminalë” përfundoi gazetari shkodran Senad Nikshiqi.

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.