E njohu kur ishte shitëse, zbulohet detaji i turpshëm i lidhjes së Ronaldos dhe Georginës, mediat flasin për shuma marramendëse me

Mediat rozë kanë spekuluar për vite me marrëdhënien e futbollistit te njohur Cristiano Ronaldo dhe Roudrigez, që nisi në një dyqan luksoz veshjesh në Madrid Georgina ishte punonjësja që i shërbeu futbollistit dhe nga aty lindi shkëndija.

Çifti edhe pse të pamartuar, kanë një fëmijë së bashku të quajtur, Alana Martina. Tabloidi spanjoll Telecinco së fundmi ka zbuluar se Georgina merr nga Cristiano Ronaldo çdo muaj një pagesë që ky televizion e ka quajtur të turpshme, për shpenzimet e saj dhe për të kujdesur për fëmijët.

Sipas raportimeve të Telecinco, ajo merr nga futbollisti nga 50,000 në 100,000 euro në muaj.

Më e rrallë është shifra mujore që Ronaldo i paguan asaj për të qenë partnerja e tij 100 mijë euro. Kështu që ajo ka qenë në gjendje t’i dhurojë të dashurit të saj një makinë që kushton më shumë se 180 mijë euro. Por me çfarë të ardhurash? Cristiano i dhuron rreth 50 mijë deri 100 mijë euro për shpenzimet e saj dhe kujdesin e fëmijëve

44 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life articles and blogs

  10. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.