Rama nga Bruskeli : Nesër ditë e madhe për Shqipërinë (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka dhënë një prononcim për mediat në Bruksel.

“Të gjithë u ulën paksa me vështirësi sot në Bruksel, kështu që është një lloj sinjali se mbërritja për ne nuk do të jetë e lehtë. Por, në të njëjtën kohë i jemi shumë mirënjohës Presidentit të Këshillit të ri Evropian dhe të gjithëve këtu që po bëjnë shumë përpjekje për ti dhënë shtysë procesit.

Në të njëjtën kohë, jemi shumë të interesuar të shohim e të diskutojmë metodologjinë e re, e cila shpresoj që do të rezultojë si një platformë mirëkuptimi brenda shteteve anëtare.Po kështu, për ne, Shqipërinë, nesër është dita e madhe, sepse kemi konferencën e donatorëve për përballimin e situatës pas tërmetit dhe po shpresoj shumë se do të gjejmë mjaftueshëm solidaritet e mbështetje për të ecur përpara me rindërtimin” tha Rama.

4 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. You’ve written terrific content on this Hospitality Industry topic, which goes to show how knowledgable you are on this subject. I happen to cover the same topic on my personal blog xrank.cyou and would appreciate some feedback. Thank you and keep posting good stuff!

Leave a Reply

Your email address will not be published.