E turpshme/ Ministri Lleshaj shfaqet krenar per gazin qe gati mbyti shqiptaret

Ministri i Brendshem Sander Lleshaj eshte thirrur ne nje interpelance ne kuvend sa i takon skandalit te gazit lotsjelles te perdorur nga policia gjate protestave te opozites.

Gjate fjales se tij ne kuvend Ministri Lleshaj ka pranuar se gazi lotsjelles eshte marre ne kosove nderkohe qe ka deklaruar se per here te pare ia dolem me sukses te mos kishte njerez te humbur gjate protestave te opozites.

Menaxhimi sipas nesh dhe partnerëve tanë ka qenë më i miri, gazi është përdorur nga rezervat që ka pasur policia e shtetit nga qeveria e mëparshme. Në muajin Qershor është marrë një sasi nga Kosova, por që nuk është përdorur dhe është kthyer mbrapsht sërish” tha Lleshaj në fjalën e tij në Kuvend.

15 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life websites and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  3. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

  4. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  5. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

  6. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

  7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

  8. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

  9. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.