Alarmi i Voltana Ademit: Situata në Shkodër nuk është e qetë. Kri.met e vjetra nuk po zbardhen

Kryebashkiakia e Shkodrës Voltana Ademin ka ngritur alarmin për situatën e krimit në Shkodër. E ftuar në studion e emisionit 360 gradë në RTV Ora, Ademi tha se në këtë qytet k.rimi është bërë më evident. Sipas saj në këtë qytet ka k.rime të pa zbardhura.

Voltana Ademi Situata në Shkodër vazhdon të mos jetë e qetë. Ngjarjet e fundit ishin në mes të qytetit. Ajo që ndodhi atje ishte një konflikt i armatosur. .godet në zemër të qytetit, në jetën e qytetit. Situata në Shkodër bëhet më evidente sepse ngjarjet e fundit ishin më evidente.

Artur Zheji Për mua u bë e nënvizuar për faktin se asnjë kryetar bashkie nuk ka bërë një apel të ngjashëm me atë që keni bërë ju Voltana Ademi Ndoshta ka një sensibilitet të madh të të gjithë njerëzve dhe reflektohet në një akuzë publike, që jo vetëm unë por edhe qytetarët e thjeshtë e bëjnë. Të ndihesh i pasigurt në qendër të qytetit të Shkodrës dhe të vazhdojë të përsëritet situata jo e qe vetë, dhe kri.minal.iteti nuk goditet. Ngjarjet që kanë ndodhur në Shkodër akoma nuk janë zbardhur. Nuk janë zbar5dhur ata që kanë bërë k.rime dhe për ata shteti duhet të kishte vepruar. Kr.imin.aliteti është një nga arsyet që njerëzit ikin

2 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.