Apel për të gjithë shqiptarët, vogëlushja dyvjeçare vuan nga një sëmundje e rëndë

Asja Lamçe është një vogëlushe nga Tirana, e cila pas një muaji mbush 2 vjeçe, që ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve. Kur ishte vetëm 6 muajshe, Asjës së vogël iu shfaqën gjendra infeksioni në pjesë të ndryshme të trupit, të shoqëruara me temperaturë të lartë.

Familjarët e dërguan në spitalet e Tiranës, por mjekët nuk e morën më përsipër rasn e saj, pas një sërë trajmesh. Asja ndodhet prej një muaji në Itali, ku është diagnoskuar me “Neutropeni kongenitale kronike” e cila vjen si pasojë e mungesës granulociteve neutrofile në gjakun periferik.

Ajo ka nevojë për disa terapi, ku një prej tyre kushton rreth 30 mijë euro. Për shkak të pamundësive ekonomike, familja e Asjas kërkon ndihmë nga të gjithë ata që kanë mundësi të kontribuojnë sado pak, që ajo të mund ti rikthehet jetës normale, si gjithë bashkëmoshataret e saj.

Apeli i plotë:

Asja Lamçe lindur me 19/3/2018 . Ne moshen 6 muajshe i jane shfaqur gjendra infeksioni ne pjese te ndryshme te trupit, te shoqeruara me temperature te larte. Pas shume trajmesh ne spitalet e Tiranes mjeket nuk e moren me persiper duke mos pare rruge shpemi. Prej nje muaji ndodhet ne Itali dhe eshte diagnoskuar me “Neutropeni kongenitale kronike.

E vetmja shprese ka ngelur terapia e fundit, pasi kushton 30 mijë Euro seanca dhe per fat te keq Asja duhet nënshtrohet disa të tillave. Familja nuk po perballon dot shumat te cilat kane 2 vjet qe nuk rreshtin. Lutemi, te behemi bashke per te kontribuar ne ndihme monetare ne numrin personal te llogarise se vajzes NE RAIFFEISEN BANK/ AL31202220060000000090631091 . Per kontakt te drejtperdrejte me prinderit e vajzes kontaktoni nepermjet postes elektronike/ asjalamce018@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.