Avokati i Ardian Doçajt: Morëm vetë 129 dhe njoftuam se po kthehej

Avokati i Ardian Doçajt, Agim Martini në një prononcim për Report Tv, shprehet se ka qenë ai që ka njoftuar se klienti i tij po vjen në Shqipëri, për të bërë verifikimet e duhura duke qenë se akuzohet për pengmarrje.

Ai ka mohuar që Doçajt të jetë i përfshirë në këtë ngjarje dhe si provë të pakundërshtueshme ka vulat në pasaportë.

“Për të kryer verifikimet e duhura, sa të hiqet arsyeja që ka qenë në alert dhe sa të kontrollohet dhe të pritet të vij OPGJ për ta shoqëruar në drejtorinë e Përgjithshme të Shkodrës.

Unë avokati Agim Martini kam thirrën sallën operative të 129, duke qenë se nuk mu përgjigjën, kam marrë oficerin Behar Kraja, me sa mbaj mend, që e kam vënë në dijeni që po shkoj të drejtoria e Shkodrës bashkë me klientin tim për tu vetëparaqitur pasi ka gjithë dëshirën për të zbardhur pozicionin mesa dyshohet.

Kjo ndodh në një shtet ku media luan rolin e drejtësisë, nuk duhet të marrin role që nuk i takojnë, por në rastin konkret është media që i ka dhënë këto deklaratat sikur ka qenë pjesë e grupit që ka marrë peng. Ai ka qenë duke punuar në Europë. Është larguar në mënyrë të ligjshme dhe është kthyer me vullnetin e tij” tha avokati.

6 Comments

  1. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

  2. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published.